Neįgaliesiems

2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimai. Geriausia metų futbolo organizacija

Antradienį startavusiuose 2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimuose sirgaliai galės išrinkti nugalėtojus ir vienoje naujoje nominacijoje – pirmą sykį bus renkama geriausia metų futbolo organizacija.

Pirmasis rinkimų etapas vyksta iki šio sekmadienio (sausio 16 dienos), 23.59 val. Vėliau šioje nominacijoje liks trys kandidatai. Atiduoti savo balsus šioje bei visose kitose nominacijose galite paspaudę čia.

Pastaraisiais metais galima pastebėti, jog futbolo klubai vis profesionaliau žvelgia ne tik į patį futbolo žaidimą aikštėje, tačiau siekia didesnio profesionalumo ir už jos ribų.

Būtent pažymėti bei įvertinti profesionaliausiai dirbančias organizacijas ir yra skirta ši naujoji rinkimų nominacija.

Rinkimuose galima išvysti septynias komandas, žaidžiančias Optibet A lygoje. Tai – Vilniaus „Žalgiris“, Marijampolės „Sūduva“, FK „Panevėžys“, Alytaus „Dainava“, Gargždų „Banga“, Kauno raj. „Hegelmann“ ir Telšių „Džiugas“.

Verta paminėti, jog Vilniaus, Marijampolės, Panevėžio ir Gargždų komandos turėjo savo dublerines ekipa ir LFF I lygoje, o Alytaus, Telšių ir Kauno rajono dublerinės komandos varžėsi LFF II lygoje. Prie jų buvo ir trečioji „Žalgirio“ komanda.

Taip pat rinkimuose dalyvauja dvi ekipos, pernai užėmusios pirmas dvi vietas LFF I lygoje – FA „Šiauliai“ ir FK „Jonava“, kiek žemiau likusi Vilniaus BFA bei pernai LFF II lygoje dalyvavusi FK „Garliava“.  

Rinkimuose triumfuoti sieks ir trys moterų klubai – MFA „Žalgiris“, FK „Vilnius“ bei daugkartinė šalies čempionė Šiaulių „Gintra“.

Bene įspūdingiausiai šiame kontekste rinkimuose atrodo „Bangos“ organizacija – ji turi savo komandą tiek Optibet A lygoje, tiek LFF I lygoje, tiek ir Spark Energy moterų A lygoje ir šioje nominacijoje yra vienintelė tokia ekipa.

Geriausia metų futbolo organizacija yra renkama iš aktyviausių klubų ir organizacijų pagal lankomumą, kuriamą vizualinį bei tekstinį turinį, aktyvumą socialinėje erdvėje, turimą ir buriamą fanų bazę ir kt.

Pilnas šios nominacijos kandidatų sąrašas:

Gargždų „Banga“;

Vilniaus BFA;

FK „Garliava“;

Kauno raj. „Hegelmann“;

Marijampolės „Sūduva“;

FA „Šiauliai“;

Vilniaus „Žalgiris“;

FK „Panevėžys“;

Telšių „Džiugas“;

FK „Jonava“;

MFA „Žalgiris“;

FK „Vilnius“;

Šiaulių „Gintra“;

Alytaus „Dainava“;

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS