Neįgaliesiems

2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimai. Geriausias Optibet A lygos futbolininkas

Balsavimas pirmame 2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimų etape jau kone įpusėjo, o LFF.lt pristato dar vieną iš nominacijų. Tai yra geriausias praėjusio sezono Optibet A lygos futbolininkas.

Pirmojo etapo balsavimas vyksta iki šio sekmadienio (sausio 16 dienos) 23.59 val. Po pirmo etapo kiekviename etape liks po tris nominantus. Savo balsus šioje bei kitose nominacijose pareikšti galite paspaudę šią nuorodą.

Praėjusių metų lauretas, Vilniaus „Žalgirio“ veteranas Saulius Mikoliūnas šiemet vėl yra nominuotas šioje nominacijoje, o kartu su juo – ir dar trys čempioniškos sostinės ekipos dalys: Nemanja Ljubisavljevičius, Karolis Uzėla ir Hugo Videmontas.

Pastarasis praėjusiais metais tapo ir rezultatyviausiu čempionato žaidėju, ir atlikusiu daugiausiai rezultatyvių perdavimų, o K. Uzėla tapo tvirtu startinės sudėties žaidėju ir vienu svarbiausių komandos futbolininkų.

Vienintelė kita komanda, kuri šioje nominacijoje turi daugiau nei vieną atstovą, yra Kauno rajono „Hegelmann“ (pernai – „Hegelmann Litauen“). Optibet A lygos naujokams šioje nominacijoje atstovauja komandos kapitonas Vilius Armanavičius ir Nauris Petkevičius.

V. Armanavičius buvo viena svarbiausių komandos dalių ekipai pakylant į aukščiausią šalies divizioną, aukštai žaidimo kartelę išlaikė ir praėjusiais metais, o jo pastangos metų pabaigoje buvo įvertintos kvietimu į nacionalinę rinktinę ir debiutu prieš Šveicarijos rinktinę.

Tuo tarpu N. Petkevičius buvo vienas rezultatyviausių čempionato žaidėjų ir šią žiemą išvyko rungtyniauti į Belgiją.

Be šių žaidėjų dar trys komandos rinkimuose turi po vieną atstovą – sąraše taip pat yra praėjusį sezoną Marijampolės „Sūduvoje“ sužaidęs ir prieš ateinantį į Vilniaus „Žalgirį“ persikėlęs Nicolasas Gorobsovas, solidų sezoną sužaidęs (8 pelnęs ir 13 rezultatyvių perdavimų atlikęs) Michaelas Thuique`as iš „Kauno Žalgirio“ bei Alytaus „Dainavos“ atakų lyderis Saidas Hamuličius.

Įdomu, kad pastarasis į Alytų atvyko klubui dar galvojant, kad ekipos lauks sezonas LFF I lygoje, tačiau jis sėkmingai adaptavosi ir aukštesniame divizione ir tiksliais smūgiais ne sykį baudė oponentų vartininkus.

O štai „Sūduvos“ marškinėlius vilkėjęs N. Gorobsovas buvo vienas pagrindinių bei pastebimiausių savo ekipos futbolininkų ir ženkliai prisidėjęs prie marijampoliečių pasiekimų.

Visi kandidatai geriausio Optibet A lygos žaidėjo kategorijoje:

Saulius Mikoliūnas;

Hugo Videmontas;

Karolis Uzėla;

Nemanja Ljubisavljevičius;

Vilius Armanavičius;

Nauris Petkevičius;

Saidas Hamuličius;

Michaelas Thuique`as;

Nicolasas Gorobsovas;

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS