Neįgaliesiems

2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimai. Gražiausias metų įvartis

Jau šiandien finišuoja pirmasis balsavimo etapas 2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo rinkimuose. LFF.lt jums pristato dar vieną nominaciją – gražiausio metų įvarčio.

Pirmasis etapas baigiasi šįvakar 23.59 val., vėliau visose nominacijose liks po tris kandidatus, kurie pratęs kovą antrame etape. Balsuoti visose norimose nominacijose galite paspaudę šią nuorodą.

Gražiausio metų įvarčio nominacijos laimėtojus nulems vien sirgalių balsai.

Jei kitose nominacijose pirmame etape yra po devynis nominantus, tai gražiausią metų įvartį rinkti galima net iš penkiolikos variantų.

Daugiau nei vieną įvartį geriausių įvarčių sąrašui pasiūlė Gargždų „Bangoje“ rungtyniavęs Simonas Urbys – tarp kandidatų yra du puikūs ir tolimi jo šūviai Optibet A lygos pirmenybėse į Alytaus „Dainavos“ bei „Panevėžio“ vartus.

Nors nemažą dalį įvarčių sudaro tikslūs smūgiai iš vyrų varžybų, tarp kandidatų yra ir trys smūgiai, užfiksuoti moterų varžybose – moterų A lygoje tolimomis bombomis pasižymėjo Karilė Liužinaitė ir Ema Kriaučiūnaitė, tuo tarpu su moterų rinktinės marškinėliais pasaulio čempionato atrankoje galingu smūgiu šveicares nubaudė Rimantė Jonušaitė.

Du įvarčiai – iš Lietuvos vyrų rinktinės kovų pasaulio čempionato atrankoje. Rolandas Baravykas įspūdingu šūviu po kampiniu nuginklavo Šiaurės Airijos ekipos vartininką, tuo tarpu Fedoras Černychas pasiuntė kamuolį į viršutinį Bulgarijos ekipos vartų kampą po sumaniai ir greitai įžaistos standartinės situacijos.

Du nominantus turi ir Kauno raj. „Hegelmann“ ekipa – šiai komandai rinkimuose atstovauja Ricardinho ir Nauris Petkevičius. Pirmasis tiksliu smūgių užbaigė įspūdingą komandinę kombinaciją į „Panevėžio“ vartus, tuo tarpu N. Petkevičius akrobatiniu smūgiu įmušė Gargždų „Bangai“.

Optibet A lygos ekipos į rinkimus delegavo ir daugiau nominantų, mat tarp pretendentų yra ir Angelis Lezama, dalį sezono atstovavęs „Riteriams“, Hugo Videmontas iš Vilniaus „Žalgirio“, „Sūduvos“ futbolininkas Jordanas N‘Kololo, pasižymėjęs galingu smūgiu per save, o taip pat – Rafaelis Floro („Panevėžys“) bei Rokas Stanulevičius iš Telšių „Džiugo“.

Taip pat rinkimuose yra ir FA „Šiaulių“ saugo Dominyko Kubilinsko baudos smūgis iš toli.

Visi kandidatai tapti geriausiu metu įvarčiu:

Angel Lezama;

Dominykas Kubilinskas;

Ema Kriaučiūnaitė;

Fedor Černych;

Hugo Videmont;

Jordan N‘Kololo;

Karilė Liužinaitė;

Nauris Petkevičius;

Rafael Floro;

Ricardinho;

Rimantė Jonušaitė;

Rokas Stanulevičius;

Rolandas Baravykas;

Simonas Urbys (prieš „Panevėžį“);

Simonas Urbys (prieš „Dainavą“);

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS