Neįgaliesiems

2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimai. Lietuvos futbolo turinio kūrėjai

Jau šį vakarą finišuoja pirmasis balsavimo etapas 2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimuose, o paskutinė pristatoma nominacija – Lietuvos metų futbolo kūrėjai.

Balsavimas šį vakarą baigiasi 23.59 val., vėliau kiekvienoje nominacijoje liks po tris kandidatus, iš kurių vienas bus išrinktas nugalėtoju. Atiduoti savo balsus visose nominacijose kviečiame paspaudus šią nuorodą.

Paskutinė pristatoma nominacija – tai Lietuvos futbolo turinio kūrėjai. Šios nominacijos laimėtojas yra renkamas iš aktyviausių internetinių tinklaraščių, vaizdo laidų kūrėjų, tinklalaidžių, rašančių bei kalbančių apie Lietuvos ir pasaulio futbolo aktualijas.

Ši nominacija atsirado prieš keletą metų ir kurį laiką dažniausiai jose figūravo tie patys pavadinimai, tačiau praėjusiais metais atsirado dar keletas naujų turinio kūrėjų.

Futbolo blog‘as „12 jardų“ yra skirtas analizuoti teisėjų darbą Lietuvos ir tarptautinėse varžybose, tuo tarpu naujose tinklalaidėse „Futbolas.lt“ ir „Padka(stas)“ taip pat aptariamos daugiausiai Lietuviško futbolo aktualijos bei kalbinami Lietuvos futbolo asmenys.

Praėjusiais metais šioje nominacijoje laimėjo „FutboloTreneris.lt“, o pilnas šiemet nominuotų priemonių sąrašas – žemiau:

12 jardų“ – tinklaraštis ir laida apie Lietuvos ir užsienio futbolo teisėjų veiklą, subtilybes.

Antra Geltona“ – futbolo tinklaraštis, pasižymi išsamiais straipsniais, analizėmis, neseniai sukurta ir tinklalaidė.

Futbolas.lt“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą. Naujienos, diskusijos, gandai, tiesioginiai pokalbiai su futbolo žmonėmis.

Futbolotreneris.lt“ – tinklaraštis su pasiūlymais ir diskusijomis, renginiais futbolo specialistams. 36 tinklalaidės serijos – pokalbiai su Lietuvos futbolo žmonėmis.

Įvartis“ – savaitinė televizijos laida apie Lietuvos ir pasaulio futbolą; diskusijos, įdomybės.

PadkaStas“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą. Išsamūs pokalbiai apie futbolo aktualijas, futbolo vadybą, ekonomiką ir kita.

Skrieja kamuolys“ – savaitinė tinklalaidė apie Lietuvos ir Europos futbolą.

Sveiks valio“ – futbolo kultūros žurnalas, tinklaraštis. Pateikia įvairias įdomybes apie futbolo kultūrą pasaulyje ir Lietuvoje. Daug dėmėsio skyrė futsal pasaulio čempionatui Lietuvoje.

Vienuolika“ – futbolo tinklaraštis su pasaulio ir Lietuvos futbolo įdomybėmis, analizėmis.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS