Neįgaliesiems

2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimai: geriausias Lietuvos futsal žaidėjas

Antradienį prasidėjo 2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimų pirmasis rinkimų etapas.

Šiuo metu kiekvienoje nominacijoje yra atrinkti išplėstiniai sąrašai, iš kurių į antrą rinkimų etapą pateks po tris pretendentus. LFF.lt skaitytojams planuoja pristatyti kiekvieną nominaciją ir jos nominantus.

Primename, kad visose nominacijose pirmasis rinkimų etapas vyksta iki sausio 16 dienos, 23.59 val., atiduoti savo balsus kartą per dieną kiekvienoje nominacijoje galite paspaudę čia.

Šį kartą pristatome jums vieną naujausių nominacijų – tai yra geriausias Lietuvos futsal žaidėjas. Du kartus tokiu tapo rinktinės kapitonas Justinas Zagurskas, tuo tarpu pernai čia triumfavo Edgaras Baranauskas.

Abu šie futbolininkai rinkimuose dalyvauja ir šiais metais, o pirmame rinkimų etape jiems konkurenciją sudaro dar dešimt nominantų.

Kaip įprasta, daugiausia kandidatų rinkimuose atstovauja „Kauno Žalgirio“ klubui, kuris pernai laimėjo Lietuvos čempionatą, taip pat laimėjo taurę bei futsal supertaurę – iš šio klubo rinkimų sąraše galima rasti Tomo Bučmos, Ernesto Macenio, Deivido Reimaro, Luko Sendžiko, Alberto Voskunovičiaus bei jau minėto J. Zagursko pavardes.

„Kauno Žalgiriui“ 2023-ųjų pradžioje atstovavo ir Lukas Sipavičius, tiesa, šiame sezone jis atstovauja „Hegelmann“ komandai.

Savo atstovus čia turi ir vicečempionai – Jonavos „Vikingai“. Jonaviečiams rinkimuose atstovauja Paulius Osauskas bei Gytis Vasylius, taip pat – 2023-ųjų pradžioje šioje komandoje žaidęs Vladimiras Derendiajevas, kuris dabar atstovauja VIP klubui.

Šiai Mažeikių ekipai rinkimuose taip pat atstovauja ir vartininkas Karolis Čirba, šiemet žaidęs ir Lietuvos rinktinėje.

Visi kandidatai tapti geriausiu Lietuvos futsal žaidėju:

Edgaras Baranauskas

Tomas Bučma

Karolis Čirba

Vladimir Derendiajev

Ernestas Macenis

Paulius Osauskas

Deividas Reimaris

Lukas Sendžikas

Lukas Sipavičius

Gytis Vasylius

Albert Voskunovič

Justinas Zagurskas

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS