Neįgaliesiems

2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimai: Lietuvos futbolo turinio kūrėjai

Antradienį prasidėjo 2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimų pirmasis rinkimų etapas.

Šiuo metu kiekvienoje nominacijoje yra atrinkti išplėstiniai sąrašai, iš kurių į antrą rinkimų etapą pateks po tris nominantus. LFF.lt skaitytojams planuoja pristatyti kiekvieną nominaciją ir jos nominantus.

Primename, kad visose nominacijose pirmasis rinkimų etapas vyksta iki sausio 16 dienos, 23.59 val., atiduoti savo balsus kartą per dieną kiekvienoje nominacijoje galite paspaudę čia.

Pristatome jums dar vieną nominaciją – Lietuvos futbolo turinio kūrėjų.

Šioje nominacijoje dalyvauja įvairūs tinklaraščiai, laidos ar tinklalaidės, kuriuose didelis (arba visas) dėmesys yra skiriamas kalbant arba rašant apie Lietuvos futbolą.

Šiemet rinkimuose dalyvauja devyni kandidatai. Dauguma jų čia matome jau ne pirmą kartą – tai yra ir praeityje šią nominaciją laimėjusi „futbolas.lt tinklalaidė bei „Padkastas“, ir 15min.lt pokalbių apie futbolą tinklalaidė „Skrieja Kamuolys“.

Tiesa, keli nominantai šiame sąraše yra pirmą kartą. Tai – apie futbolą rašantis „Roberto Poškus“ puslapis, laida apie futbolą „Hat-trick su Indre“ bei tinklaraštis „Tik Stadione“, kuris koncentruojasi į rungtynių patirtį stadione, ar tai būtų Lietuvos, ar užsienio pirmenybės.

Visi pretendentai Lietuvos futbolo turinio kūrėjų kategorijoje:

„Futbolas.lt“ tinklalaidė

„Hat-trick su Indre“

„Įvartis“

„Padkastas“

„Roberto Poškus“

„Skrieja Kamuolys“

„Sveiks, Valio“

„Tik Stadione“

„Vienuolika“

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS