Neįgaliesiems

V. Slavickas išsilaikė LFF C licenciją

Lietuvos rinktinės gynėjas Vaidas Slavickas pradėjo galvoti apie tolimesnį gyvenimą po futbolininko karjeros bei išsilaikė LFF C licencijos kursus, kurie praplėtė jo akiratį vaikų treniravimo atžvilgiu.

Tiek profesionalai, tiek entuziastai kursuose gali atrasti naujų idėjų, kaip ugdyti vaikus ir pasisemti žinių kitais pedagogikos-edukologijos klausimais. Programa yra orientuota į trenerius ar pedagogus, kurie dirba su vaikais iki 12 metų ikimokyklinio, priešmokyklinio ar pradinių klasių įstaigose.

„Mokslai ir kursai visada duoda naujų įspūdžių, naujos informacijos. Šie kursai buvo labai entuziastingi, su daug praktikos ir psichologijos. Negalvojau, kad tai svarbu. Man labai patiko – kiekvienas užsiėmimas tau prideda papildomų žinių, supranti, kad treniruotė nėra tik atėjimas ir kamuolio numetimas vaikams“, – sakė Marijampolės „Sūduvos“ ekipoje žaidžiantis V. Slavickas.

Kartu su V. Slavicku seminaruose dalyvavo ir kiti Lietuvos futbole pažįstami veidai –jo komandos draugas Algis Jankauskas ir Marius Šoblinskas.

C licencijos kursus sudaro 64 valandų mokymai. Iš jų 10 valandų sudaro „Kitas požiūris“ kursai Po jų dalyviai gauna sertifikatus, kurie leidžia dalyvauti praktiniuose užsiėmimuose.

Dabar yra renkama nauja C licencijos kursų grupė.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS