Neįgaliesiems

Rinktinė pradėjo pratybas Maltoje

Lietuvos futbolo rinktinė pirmadienį susirinko Maltoje ir surengė pirmąją treniruotę prieš artėjančias rungtynes Pasaulio čempionato atrankos rungtynes.

Atskridus į Maltą rinktinės treneriui Edgarui Jankauskui teko prisiminti futbolininko duoną – jį pasitiko autografų medžiotojas, kuris buvo pasiruošęs ir nemažai istorinių nuotraukų, ir Lietuvos rinktinės marškinėlius.

Maltoje komanda treniruosis tris dienas. Vienoje šilčiausių Europos valstybių karščio nualintos aikštės nepaliko gero įspūdžio mūsų rinktinės saugui Arvydui Novikovui.
„Įspūdis apie aikštę nelabai geras. Visgi žinome, jog čia futbolo lygis nėra aukščiausias. Tačiau turime ką turime, reikia treniruotis čia, – konstatavo A. Novikovas ir perėjo prie svarbesnės temos – Turėsime grįžti prie paskutinių rungtynių video analizės. Nesinori to daryti, bet reikės išanalizuoti klaidas rungtynėse su slovėnais.“

Anot A. Novikovo, lietuviai pirmose rungtynėse jau įrodė, jog yra stipresni, tačiau tą teks įrodyti iš naujo. Tuo labiau, jog mūsiškiams nepavyksta išbristi iš nesėkmingo ruožo. „Dabar esame duobėje. Reikia laimėti, ir pasitikėjimas savimi grįš. Reikia atsitiesti prieš save, prieš žiūrovus, – kalbėjo saugas – Varžovai taip pat yra parodę kad gali žaisti. Todėl stengsimės juos palikti be kamuolio. Reikia išnaudoti progas, kurias susikursime.“

Lietuvos ir Maltos rinktinių dvikova vyks ketvirtadienį, 21:45 val. „Ta’ Qali“ nacionaliniame stadione. Rungtynių transliacija – tiesiogiai per LRT televiziją.

Treniruotės Maltoje video:

Kelionė į Maltą:

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS