Neįgaliesiems

P. Leimonas „LFF Betsafe Supertaurėje“ tikisi kovos iki paskutinių minučių

Artėjant „LFF Betsafe Supertaurės“ rungtynėms, Marijampolės „Sūduvos“ klubo gynėjas Povilas Leimonas teigia besitikintis sunkios akistatos prieš Kauno „Stumbro“ klubą ir kviečia žiūrovus atvykti intriguojančios dvikovos.

Su marijampoliečiais 30-metis futbolininkas jau laimėjo LFF Supertaurę ir tai bus jau trečiasis šių varžybų finalas.

„Su treneriu kalbėjome apie „Stumbrą“, analizavo jų kelias rungtynes – jie mėgsta žaisti su kamuoliu, pažymėjo jų silpnesnes vietas, o jų sudėtis pernelyg nepasikeitė“, – sakė P. Leimonas.

„Tikiuosi sunkų rungtynių. „Stumbras“, nugalėjęs „Žalgirį“ LFF taurės finale, tikrai įgavo pasitikėjimo ir norės įveikti ir mus Supertaurės rungtynėse. Pasiruošimo laikotarpyje jie žaidė su stipriais varžovais ir parsiveš pilną bagažą patirties. Todėl rungtynėse kova bus bekompromisė ir iki paskutinių rungtynių minučių.“

Žaidėjas pasiuntė žinutę ir futbolo aistruoliams: „Tikiuosi, bus pilnas maniežas žiūrovų ir gausaus palaikymo iš marijampoliečių, kurie padės mums iškovoti taurę. Kviečiu visus į rungtynes ir iškovokime Supertaurę kartu!”.

Šio sezono finalo rungtynės bus žaidžiamos Marijampolės „Arvi“ manieže vasario 17 dieną, šeštadienį, pradžia – 12 valandą. Bilietus galite įsigyti internetu „TicketMarket.lt“ ir „PayPost“ paskyrose. Rungtynes gyvai transliuos TV6 televizija ir TV3 Play portalas.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS