Neįgaliesiems

Šiauliečiai antrus metus iš eilės išsiskiria netradiciniu futbolo renginiu

Šiauliuose antrus metus iš eilės organizuojamas netradicinis futbolo renginys. Praėjusiais metais futbolo akademija „Šiauliai” kvietė miesto gyventojus siekti masiškiausio futbolo kamuolių mušinėjimo rekordo, o šiemet futbolo akademija kartu su Šiaulių apskrities futbolo federacija pirmą kartą organizavo žmonių stalo futbolo turnyrą.

N U O T R A U K O S

Tokio pobūdžio turnyras buvo pirmą kartą organizuojamas Šiaulių mieste, o gal net ir visoje Lietuvoje. Žmonių stalo futbolo turnyre pirmą kartą sudalyvauti norą išreiškė aštuonios komandos, o čia dalyvauti galėjo kiekvienas – nuo pačio mažiausio iki vyriausio, nes žaidimo aikštelė buvo pritaikyta, kad tarp žaidėjų būtų tik minimalus fizinis kontaktas, o viską lėmė taiklumas ir taktika.

Šio turnyro organizatoriams kilo idėja įsisukti tarp miesto šventinių renginių bei šį turnyrą suorganizuoti renginio „Šiaulių naktys” metu, o šio renginio organizatoriai šiam turnyrui skyrė vietą pačiame miesto centre – Šiaulių pėsčiųjų bulvare, todėl žmonių stalo futbolo turnyras tapo naktiniu bei sulaukė didelio šiauliečių bei miesto svečių dėmesio ir kiekvienas praeivis stabtelėjo pasižiūrėti šio netradicinio futbolo žaidimo.

Pirmojo žmonių stalo futbolo turnyro nugalėtojais tapo FK „Sakalas” kurie finale nugalėjo FK „Tetukai” komandą. Trečiąją vietą turnyre užėmė „Šeduva”, ketvirti – „Fuksai”, penktą vietą užėmė „Zekwesta”, šešti liko jauniausi turnyro dalyviai „Šiauliečiai”, septinti liko „Jaunieji fuksai”, o aštunta vieta atiteko „Džiūlos” komandai.

Tokio pobūdžio turnyras organizuojamas tikrai ne pirmą kartą, o futbolo akademija „Šiauliai” planuoja šią atrakciją kviesti išbandyti ir Šiaulių dienų bei parodos „Tavo PIN KODAS 2018″ metu.

siauliufa.lt inf.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS