Neįgaliesiems

„Alternatyvus paramos aukcionas“: galimybė aikštėje pasivaržyti su rinktinės futbolininkais ir kitos staigmenos futbolo gurmanams

Kalėdinio laikotarpio tradicija tapęs ir futbolo bendruomenę suvienijantis „Alternatyvus paramos aukcionas“, grįžta trečiam sezonui. Visos aukcione surinktos lėšos bus skirtos „Vilnius social club“ futbolo programai. Šioje programoje futbolo užsiėmimai yra nemokami, o svarbiausias tikslas – ne sportiniai rezultatai, bet teigiami pokyčiai vaikų ir jaunuolių gyvenimuose.

Šiemet futbolo sirgaliai tradiciškai galės įsigyti įvairiausių futbolininkų marškinėlių. Prie akcijos sutiko prisidėti Lietuvos rinktinės futbolininkai, netrūks ir gerai žinomų Portugalijos rinktinės žaidėjų ar Anglijos „Premier“ lygos klubų atributikos, kuri galės tapti puikia kalėdine dovana futbolo entuziastams.

Aukcione bus prekiaujama ne tik atributika, bet ir galimybėmis sudalyvauti įvairiose veiklose. Šių metų naujiena – „žvaigždžių rungtynės“. Keli asmenys, paaukoję aukcionui didžiausią sumą, turės galimybė aikštelėje išbandyti savo jėgas su tikra „žvaigždžių“ komanda, kurioje žais ir futbolininkas Vytautas Andriuškevičius.

„Labai džiaugiuosi galėdamas padėti „Vilnius social club“, tai jau tampa gražia tradicija, kuomet ši akcija suvienija visus futbolą mylinčius žmones. Nekantrauju pasimatyti su kitais „rungtynių“ dalyviais ir išbandyti jėgas futbolo aikštelėje“, – sakė futbolininkas.

Prieš dvejus metus būtent V. Andriuškevičius su P. Ambrazevičiumi „atidarė“ pirmąjį aukcioną. Pastarasis taip pat prisiminė, jog prie aukciono vienu ar kitu būdu prisideda nuo pat jo pradžios.

„Alternatyviam futbolo aukcione“ kokia nors forma dalyvauju jau treti metai iš eilės, pavyko jame nugvelbti keletą kolekcinių marškinėlių, o kadangi pinigai už juos visus keliauja tikrai kilniam tikslui, tai, man rodos, aukcione galima pririnkti nemažai puikių dovanų futbolą mėgstančiam bičiuliui ar giminaičiui, – pasakojo P. Ambrazevičius, taip pat užsiminęs ir apie būsimą pasirodymą ant žaliosios vejos. – Futbolo nežaidžiau labai seniai, o ir tais retais atvejais, kai pažaisdavau, tą darydavau labai blogai. Bet kai sužinojau, kad komandoje bus Vytas Andriuškevičius – iškart pasirašiau. Dėl kairio krašto esu ramus, bet va, per mano dešinį tai gali būti prasiveržimų…“

Tuo tarpu aukciono koordinatorė Mariana Sutkienė pasidžiaugė, kad aukcionas kasmet suvienija tiek puikių žmonių.

„Alternatyvų paramos aukcioną organizuojame trečią kartą. Smagu, kad ne pirmus metus prie aukciono prisijungia P.Ambrazevičius, V.Andriuškevičius, V.Dambrauskas ir kiti nuostabūs žmonės. Jie dovanoja savo laiką ir idėjas tam, kad mes galėtume toliau daryti tai, ką mokame geriausiai – dirbti su vaikais ir jaunais žmonėmis“, – sakė M. Sutkienė.

Primename, jog aukcionas vyks gruodžio 9-20 d. „Facebook“ puslapyje „Alternatyvus paramos aukcionas“. Aukciono dalyviai ten išvys atributiką ar pramogą ir galės ją „įsigyti“ paremdami „Vilnius social club“. Aukcione pradinių kainų nėra – kiekvienas siūlo tiek, kiek gali ir nori.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS