Neįgaliesiems

Vilniuje – „Žalgirio“ ir „Bangos“ lygiosios

Pirmose 8–ojo turo rungtynėse susitiko Vilniaus „Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“ futbolininkai. 

Rungtynių pradžioje abi komandos žaidė gana pasyvų futbolą. Kiek pavojingesnę ataką sukurti pavyko „Žalgirio“ futbolininkams, kuomet Manto Kuklio perdavimas atsimušė į „Bangos“ vartų virpstą. Pirmajame kėlinyje aikštės šeimininkai perėmė teritorinę persvarą bei dominavo pagal kamuolio kontrolę, tačiau sukurti pranašumo tai nepadėjo – po pirmo kėlinio komandos įžengė į rubinę švieslentėje degant skaičiams 0:0.

Antrajame kėlinyje vaizdas nesikeitė – žaidimą toliau kontroliavo „Žalgiris“, o „Bangos“ futbolininkai ilga laiką buvo priversti gintis aplink savo baudos aikštelę. Sostinės žaidėjai kėlinio pabaigoje atliko tikrą „Bangos“ vartų šturmą, kuris, atrodė, atnešė vaisių – 85-ąją minutę rungtynių teisėjas skyrė 11 metrų baudinį į Igno Driomovo ginamus vartus. Vis dėlto, pasitarus su šoniniu arbitru, baudinys buvo atšauktas. 

Nors vilniečiai visų rungtynių metu išlaikė didelę teritorinę persvarą, paversti jos įvarčiu „Žalgirio“ futbolininkams taip ir nepavyko. Rungtynės baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS